Particulieren

Waarom je met functionele training zou moeten starten:

Je wil mogelijk:

 • stoppen met eindeloos het internet afschuimen op zoek naar alle ‘magic exercises’ om asap een strakke buik en gespierde armen te bekomen, en effectief iets doén.
 • niet meer consequent om half drie in de namiddag achter je bureau in slaap dommelen, want je baas begint zich mogelijk te ergeren aan jouw gebrek aan productiviteit. En als je zelf de baas bent; zou je me nog best inhuren om heel jouw team te activeren.
 • weer het gevoel hebben dat je hart niet langer in je keel zit als je je kinderen achterna holt. In tegenstelling tot je personal trainer laten kinderen je, zoals je ongetwijfeld weet, niet meteen met rust als je doodmoe even moet bekomen.
 • met trots kunnen zeggen tegen je vrienden dat je met een fantastische personal trainer samenwerkt ;-);
 • van die zeurende rugpijn af. Bovendien is niet enkel die rug aan het zeuren maar ook je partner, die vindt dat je regelmatiger zou moeten bewegen. Kies zelf: een uurtje met je personal trainer of thuis zijn met een zeurende partner…
 • je broer opnieuw kunnen verslaan met jullie wekelijks tennispartijtje. Je broer kon nooit van jou winnen voordat hij met een wekelijkse sportspecifieke conditietraining startte. This is a true story folks!
 • eindelijk ook eens de knusse sfeer van de Antwerp 10 Miles opsnuiven tussen de lijnen. Voor zij die nog nooit hebben meegedaan: het is daar NOG drukker!
 • definitief komaf maken met die ongezonde leefgewoontes. Je rookt bijvoorbeeld eigenlijk enkel uit sympathie mee omdat je vrienden anders zo alleen buiten in de kou moeten gaan staan. You know, only dead fish go with the flow.

Wat kan ik voor jou betekenen?

 • Je lichaam wakker schudden op een uiterst efficiënte manier;
 • Je aanleren hoe je correct moet bewegen;
 • Je motiveren om vol te houden;
 • Je leren haalbare doelen voor jezelf te stellen en deze te bereiken;
 • Je een toekomstperspectief bieden op vlak van lichaamsbeweging;
 • Je leren hoe je jezelf telkens terug in actie schopt.

1 op 1 FUNCTIONELE TRAINING / COACHING OP MAAT

Elke individuele samenwerking start met een kennismakend gesprek waarin medische achtergrond, sportieve activiteiten in het verleden en doelstellingen aan bod komen. Op basis hiervan en rekening houdend met jouw voorkeuren wordt een strategie bepaald richting haalbare doelen. Je krijgt ook oefeningen voor thuis. Je werkt 1 à 2 keer per week met me samen en je leert hoe lichaamsbeweging ‘fun’ kan zijn en hoe je je leven actiever en productiever kan maken.

FUNCTIONELE TRAINING IN KLEINE GROEP (2-4 deelnemers)

Wil je misschien graag in teamverband trainen met vrienden of enkele ploegmaats? Je vormt een groepje met 2 tot 4 personen en krijgt een uur functionele training op jullie lijf geschreven. Ideaal als jullie dezelfde doelen hebben of dezelfde sport beoefenen. De sessies worden van tevoren vastgelegd.

FUNCTIONELE TRAINING IN GROEP (max. 12 deelnemers)

Functionele work-outs in groep. Je past de intensiteit zelf naar je eigen niveau aan. Er zijn zowel lessen voor beginners als gevorderden, binnen en buiten! Hier is een greep uit het aanbod bij Funktionals (onze trainingstudio in centrum Antwerpen)

Funktional Fit

Je wil fit zijn om je dagelijkse activiteiten zonder ongemakken  uit te kunnen voeren (trappen nemen zonder buiten adem te zijn, boodschappen dragen zonder spierpijn,…). Met de instructies van een creatieve beweegcoach ga je op een speelse en ‘funky’ manier aan de slag. Beweging maakt binnen de kortste keren weer helemaal deel uit van jouw leven!

Bootcamp Experience

logo Bootcamp Experience

Eens lekker afzien kan geen kwaad. Outdoor training & fun! Daag jezelf en mekaar uit, de heuvel op of door het los zand. Bootcamp Experience is duwen, trekken, kruipen, springen, werpen, sprinten en lol beleven in een natuurlijke omgeving

Spartacus Circuit Training

Spartacus_logo

Indoor hardcore functionele training. Met extra gewichten of eigen lichaamsgewicht en tegen de klok! De ideale training op hoge intensiteit om tijdens de wintermaanden een ijzeren lijf te krijgen!

LOCATIE

Funktionals

Vleminckstraat 10
2000 Antwerpen