Bedrijven

Tijd voor een actieve teambuilding! En bovendien is het nog goed voor je lijf ook. Een beetje beweging tijdens de dag verhoogt de productiviteit in de namiddag en zorgt voor een ontspannen sfeer op de werkvloer.

FUNKTIONAL GAMES

Actief bewegen

Wekelijks beweegmoment gedurende 12 weken. Sporten = spelen. Een zitbal, elastieken, hoepels en een groep mensen: meer is er niet nodig om een plezierige work-out te maken. Denk traditionele fitnesstoestellen weg en werk aan balans, flexibiliteit, conditie en kracht met behulp van klein trainingsmateriaal. Ontdek waarom deze manier van trainen efficiënt en vooral FUN is!
Prijzen op aanvraag.

URBAN TRAIL / ANTWERP 10 MILES / SPARTACUS RUN

Intensief sporten

We stippelen een traject uit waarbij jullie je gaan voorbereiden om een sportief event tot een goed einde te brengen. Gerichte conditie- en krachttraining en een stevige intrinsieke motivatie zijn de sleutels tot succes! Ik train en coach jullie naar één van de topdagen van het jaar.
Prijzen op aanvraag.

‘GENOEG GECOMPUTERD’ FLASHMOB

Actieve workshop

Verras je personeel met een kort, actief beweegmoment. Ik kom bij u op kantoor langs en krijg zelfs de tamste werknemer van z’n stoel. Ik heb een paar minuten van jullie tijd nodig om wat slapende spieren wakker te maken, enkele stramme spieren te rekken en je hartslag even te verhogen. Ik geef jullie enkele tips en ideeën om het bureauwerk actiever te maken. Prijzen op aanvraag.

Referenties:

  • Decathlon – sportkledij en accessoires
  • Ritmo! – uitzendkrachten
  • Yellow Submarine – communicatie
  • Assudi – verzekeringen